Câteva cuvinte despre mine

  • Home
  • Câteva cuvinte despre mine

Sunt Ervin Molnar, am 43 de ani și, așa cum spun de fiecare dată cu mândrie, sunt din Târgu Mureș. Țin foarte mult la acest oraș și mi-am propus ca prin activitatea mea să contribui la dezvoltarea lui.

De-a lungul anilor, am avut diferite funcții de conducere în cadrul Aqua Invest Mureș, Administrația Bazinală de Apă Mureș, SC. Info Mureș SA, iar în prezent sunt director general al Administrației Naționale Apele Române. Această numire a însemnat și detașarea mea, timp de 5 zile pe săptămână, la București, însă trebuie să recunosc că sufletul meu este, în continuare, la Târgu Mureș. Acest atașament față de orașul natal m-a determinat ca în anul 2003 să intru în politică, în cadrul Partidului Național Liberal (PNL), cu gândul că astfel voi putea oferi ceva în schimb comunității în care am crescut și care m-a format.  Sunt consilier local al municipiului Târgu Mureș și candidez pe 6 decembrie la Camera Deputaților și am convingerea că fiecare dintre noi poate contribui la această dezvoltare națională. Dar, în afară de activitatea profesională și politică, sunt un om obișnuit, pasionat de schi, tenis și fotbal, îmi plac drumețiile și călătoriile. Sunt tatăl a două fiice minunate alături de care îmi place să petrec cât mai mult timp.

Citatul meu preferat, care m-a determinat să rămân în țara mea și să intru în politică pentru a ajunge la un moment dat să am pârghiile necesare pentru a apăra democrația și libertatea românilor este răspunsul dat de regretatul Ion Rațiu în confruntarea televizată din mai 1990 dinaintea alegerilor prezidențiale:

“Chintesența democrației se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”

#reSTART Târgu Mureş

Alătură-te!

Prin proiectele noastre am demonstrat și demonstrăm că Partidul Național Liberal este partidul clasei de mijloc și al oamenilor dinamici, fără a-i uita pe vârstnici.

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!