Alegeri parlamentare – 6 decembrie 2020

  • Home
  • Alegeri parlamentare – 6 decembrie 2020

Guvernul liberal a demonstrat deja, cu fapte, că împreună #DezvoltămRomânia și știu că în următorii ani foarte multe dintre greșelile administrației PSD vor fi corectate. Pentru că vreau să contribui la această evoluție a țării și, implicit, a Târgu Mureșului, candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru funcția de deputat.  Mă voi implica activ în acțiunile care vizează județul și municipiul Târgu Mureș, iar  infrastructura de transporturi, de sănătate, educație, agricultură și mediul de business sunt prioritare.  Printre acțiunile imediate ale Guvernului se numără finalizarea autostrăzii A3, tronsonul Târgu Mureș-Câmpia Turzii și lucrările la centura ocolitoare a orașului nostru, lăsată de izbeliște de guvernul PSD-ALDE-UDMR.

Imediat după câștigarea alegerilor din 6 decembrie, guvernul PNL va face toate demersurile pentru obținerea fondurilor europene necesare prin Programul Operațional Infrastructură Mare pentru realizarea drumului de legatură dintre Corunca (E60) și intrarea pe Autostrada Transilvania (str. Gheorghe Doja). Un prim pas în acest sens a fost deja făcut de către minstrul liberal al transporturilor Lucian Bode. Astfel, la 02 noiembrie 2020, a fost semnat ordinul de minstru, prin care, s-a aprobat parteneriatul de implementare a acestui proiect major între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Municipiul Târgu Mureș. Ca parlamentar, dar și în calitate de consilier local, consider că, la nivel național și de municipiu, este necesară modernizarea transportului public local prin introducerea mijloacelor de transport full electric și hibrid, economice și prietenoase cu mediul.

Lipsa investițiilor în infrastructura de sănătate a dus la o criză în sistemul sanitar. Noul Guvern a alocat deja fonduri substanțiale pentru modernizarea și reabilitarea mai multor spitale și centre medicale din țară. În acest context, la Târgu Mureș se va contrui un centru de mari arși în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență care va fi, de asemenea, reabilitat.

Este esențial ca românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Tocmai de aceea fac un apel către toți târgumureșenii și mureșenii să vină la vot, să nu lase viitorul lor în mâna celor care au demonstrat că singurul interes este să fure și să își apere propriile interese. Pe 6 decembrie avem cu toții șansa de a scăpa de PSD, acest partid dinastie care a condamnat timp de 7 ani județul Mureș și România la subdezvoltare și nepotism.

Vom reuși să transformăm țara, orașul și județul nostru așa cum o indică și sloganul pe care îl folosim în această campanie: Dezvoltăm România! Dezvoltăm Târgu Mureșul! Dezvoltăm Mureșul! Reușim! Împreună